Format A5, 116 stranica, tvrdi uvez, za naručiti roman pošaljite email 'Naručujem Tizi' na

hoyka@hoyka.com

Cijena s osobnim preuzimanjem u Zagrebu je 15,75 €, a s dostavom na adresu u Hrvatskoj je 19,75 €.

O ROMANU

Četvrti dio zabavno-edukativnog romana o radoznaloj djevojčici Tizi Enili čitatelje upoznaje s idućim epohalnim događajem u razvoju života na našem planetu. Živa se bića počinju prilagođavati staništima izvan vode i time osvajati kopno.

Na pozornicama iz Zemljine prošlosti temeljenim na znanstvenim saznanjima i opisima koje su provjerili Tizini znanstveni savjetnici, priča postaje sve složenija. Otvara se niz pitanja koja produbljuju tajne iz prošlih dijelova romana. Tizine emocije i razum nailaze na izazove od kojih će joj neki poljuljati temelje razumijevanja stvarnosti. A čudesna bića od kojih su neka naši daleki rođaci, čitatelje upoznaju s organizmima koji su Zemlju nastanjivali u davnim vremenima.

Likovi iz romana i dalje razgovaraju izravno s čitateljima. Vrtlozi uzbuđenja, akcije, ganuća i zabave čitateljima donose niz znanja iskoristivih u školi i svakodnevnom životu. Poticajne teme pozivaju ih da o njima razgovaraju sa svojim učiteljima, prijateljima i obitelji. Kako bi ti razgovori bili što kvalitetniji i doveli do zaključaka koji oplemenjuju sve uključene, u ovom dijelu romana čitatelje se upoznaje i s pojmom debate.

Roman je dobio preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja RH za korištenje u nastavi.

TIZI TOUR
Velika hvala domaćinima i publici svih dosadašnjih 60+ Tizi gostovanja širom Hrvatske  🥰

Using Format